Simson Holland
Simson Holland Club
Nieuws en Oproepen

Op deze pagina kunt u het laatste nieuws , oproepen en activiteiten van de van Simson-Holland Club. Heeft u vragen of uitnodigingen of melding van activiteiten , tourritten , beursen etc , mailt u dit dan even door aan de beheerder. Deze zorgd dat het hier geplaatst word. 

 

------------------------------------------------------------------------------------------------

Bezoek Simson Museum Suhl & Voormalige Fabriek Simson

Via deze weg wil ik geinteresseerden oproepen die zin hebben om in November/December 2012 mee te gaan naar het Simson Museum in Suhl en de oude fabriek in Suhl aan de Meininger Strasse te bezichtigen.
Dit is natuurlijk het walhalle voor elke Simson liefhebber.
Hoe of wanneer volgt nog op een later tijdstip. Ook het eventuele prijskaartje wat er aan vast hangt. Dit hangt ook af van het aantal deelnemers. Het idee is om op Zaterdagmorgen te vertrekken en op Zondag weer naar huis te gaan. Bent u geinteresseerd? Mail dan even en geef u op. Hoe meer zielen , hoe meer vreugd. Voor een impressie van het museum kunt u klikken op de volgende link.

http://www.fahrzeug-museum-suhl.de/

------------------------------------------------------------------------------------------------

Simson Tourrit naar Simsonfreunde Mónchengladbach

Enige tijd terug ben ik op bezoek geweest bij Ulla en SchwalbenJupp in Mónchengladbach. Deze heeft een prive museum met zo goed als alle types Simson. Je weet werkelijk niet wat je ziet.
Nu zijn we uitgenodigd om eens met de Simson Holland Club langs te komen met onze Simsons.
Daarom hebben we een tourrit gepland naar Mónchengladbach. Deze zal plaats vinden medio Maart/April 2013. De precieze datum word nog overlegd met de deelnemers zodat er zoveel mogelijk deelnemers meekunnen. Deze datum word hier nog bekend gemaakt.
Wilt u hier aan deelnemen , geef u dan op bij de beheerder!
Klik op de volgende link voor een impressie van het museum en verdere activiteiten van
de Simsonfreunde uit Móchenglach.

http://schwalbenjupp.npage.de/museum-bilder_97411784.html
 

 --------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Simson Holland Treffen,

De voorbereidingen voor het 2e Simson Treffen van Simson Holland Club in 201 zijn reeds begonnen. Houd deze pagina in de gaten voor de datum en locatie. Heeft u suggesties of ideeen om van dit treffen een geslaagd evenement te maken , mail het even naar de beheerder. Het eerste treffen vind in ieder geval plaats  in het weekend van 22 juni 2013. Alle informatie komt nog op deze site te staan. Leden van de Simson Holland Club ontvangen persoonlijk bericht hierover.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------